Ώρα για ... διάλειμμα

Το ιστολόγιο των μαθητών της Στ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης (2009 - 2010).

Έκθεση Φωτογραφίας της ACTIONAID στη Σύρο

Η ActionAid διοργανώνει και συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων από τα Ιωάννινα ως τους Λειψούς που περιλαμβάνουν εκθέσεις φωτογραφίας στα πλαίσια της εκστρατείας ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,γυναίκες αγωνίζονται κατά της φτώχειας.

Πάνω από 80.000 αγρότισσες σε ολόκληρο τον αναπτυσσόμενο κόσμο έλαβαν μέρος στην εκστρατεία της ActionAid ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ απαιτώντας το δικαίωμα τους να έχουν γη στο όνομά τους για να σταματήσουν την πείνα των οικογενειών τους.

Εθελοντές και υποστηρικτές της ActionAid από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στην εκστρατεία οργανώνοντας εκθέσεις φωτογραφίας από τις κινητοποιήσεις των γυναικών του Νότου, σε ποικίλους χώρους.

Η Έκθεση Φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί στη Σύρο στην Αίθουσα Εμμανουήλ Ροίδη του Πνευματικού κέντρου Δήμου Ερμμούπολης από 5 έως 7 ΜΑΪΟΥ.
Ώρες λειτουργίας 11:00-14:30 & 18:00-22:00
Από Αφροδίτη Π.


Για Μας

Η φωτογραφία μου
Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Μαζί με τους δασκάλους μας φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα κείμενα, εικόνες, βίντεο κτλ.

Αναζήτηση

Αρχείο

Φίλοι Από Άλλα Σχολεία

Αναγνώστες

Επισκέψεις

web counter

Πρόγνωση Καιρού

Vladstudio