Ώρα για ... διάλειμμα

Το ιστολόγιο των μαθητών της Στ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης (2009 - 2010).

Ανταπόκριση Από Την Κωνσταντινούπολη

Οι δημοσιογράφοι - απεσταλμένοι είναι ακόμη στην Κωνσταντινούπολη και συνεχίζουν να μας στέλνουν τις ανταποκρίσεις τους.

Βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη την οποία πολιορκούν οι Τούρκοι. Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ τρομοκρατημένοι αλλά βαθιά μέσα τους βρίσκεται η ελπίδα ότι θα σωθούν . Είμαστε κλεισμένοι μέσα στα τείχη και πετάμε υγρό πυρ στους πύργους . Από πάνω μας περνάνε στάχυα με φωτιά ,βαριές πέτρες κ.α. Γύρω μας το μόνο που βλέπουμε είναι άνθρωποι που τρέχουν με τα παιδιά τους αγκαλιά, άλλοι ουρλιάζουν και μια καμένη γη. Όλα όσα έφτιαχναν καταστράφηκαν. 60.000 πολεμιστές είναι εκεί έξω οι οποίοι φωνάζουν <<Πυρ>>. Σκαρφαλώνουν στα τείχη και τρώνε λίγο από το υγρό πυρ. Τι θα απογίνουμε; Είναι 20 Απριλίου και τώρα κάποιοι περνάνε χωρίς οι Τούρκοι να πάρουν είδηση . Είναι τρία γενοβέζικα καράβια και μια βυζαντινή φορτηγίδα τα οποία μέσα έχουν σιτάρι , εφόδια και πολεμιστές . Οι Τούρκοι τους είδαν και έριχναν πάνω τους . Έγινε ναυμαχία και νίκησαν τα χριστιανικά καράβια . Όλοι τώρα εμψυχώθηκαν . Τι θα ακολουθήσει όμως ;;;


Από Αφροδίτη Π.


Για Μας

Η φωτογραφία μου
Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Μαζί με τους δασκάλους μας φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα κείμενα, εικόνες, βίντεο κτλ.

Αναζήτηση

Αρχείο

Φίλοι Από Άλλα Σχολεία

Αναγνώστες

Επισκέψεις

web counter

Πρόγνωση Καιρού

Vladstudio