Ώρα για ... διάλειμμα

Το ιστολόγιο των μαθητών της Στ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης (2009 - 2010).

Το Google Earth στο φεγγάρι



Με το «Google Earth» ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να «ταξιδέψει» σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα η νέα υπηρεσία «Moon in Google Earth» μας ταξιδεύει εκτός πλανήτη...και συγκεκριμένα στο φεγγάρι!

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 40ής επετείου από την «κατάκτηση» της Σελήνης από τον άνθρωπο, η Google ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία χαρτογράφησης «Google Earth» θα περιλαμβάνει πλέον και την εικονική εξερεύνηση της Σελήνης.

Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να δει φωτογραφίες από τις διαστημικές αποστολές στη Σελήνη καθώς και να πληροφορηθεί για τα διαστημικά οχήματα και τα πληρώματα που συμμετείχαν.

Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει για να αποκτήσει πρόσβαση, είναι να «κατεβάσει» στον υπολογιστή του το λογισμικό «Google Earth 5.0», το οποίο διατίθεται δωρεάν. Σημειώνεται, ότι το «Google Earth» διαθέτει ήδη παρόμοια υπηρεσία για τον Άρη και τον Ουρανό

Από κ. Νεκτάριος


Για Μας

Η φωτογραφία μου
Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Μαζί με τους δασκάλους μας φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα κείμενα, εικόνες, βίντεο κτλ.

Αναζήτηση

Φίλοι Από Άλλα Σχολεία

Αναγνώστες

Επισκέψεις

web counter

Πρόγνωση Καιρού

Vladstudio