Ώρα για ... διάλειμμα

Το ιστολόγιο των μαθητών της Στ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης (2009 - 2010).

Η Νέα Μονόπολι

Το διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του στο Internet με τη χρήση των Xαρτών της Google (Google Maps).
Το παιχνίδι ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του. Όλα δείχνουν πάντως ότι η εταιρία που δημιούργησε το γνωστό σε όλους μας επιτραπέζιο παιχνίδι, θέλει να μετατρέψει τη Μονόπολι σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που θα παίζεται μέσω διαδικτύου, με ονομασία Monopoly City Streets. Ο σκοπός του παιχνιδιού για όσους δε τον γνωρίζουν είναι απλός, παίζετε για να νικήσετε τους φίλους σας και να γίνεται ένας μεγιστάνας ακινήτων όπου στη κατοχή σας θα έχετε δρόμους, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία ενώ θα εισπράττετε ενοίκια σε όσους "πέφτουν" πάνω σε αυτά.


Το Monopoly City Streets βασίζεται στη τεχνολογία των Google Maps ενώ όλα τα τρισδιάστατα κτίρια που θα υπάρχουν στο παιχνίδι έχουν σχεδιαστεί με το Google SketchUp.
Πατήστε Εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στα ελληνικά.
Από κ. Νεκτάριος


Για Μας

Η φωτογραφία μου
Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Μαζί με τους δασκάλους μας φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα κείμενα, εικόνες, βίντεο κτλ.

Αναζήτηση

Φίλοι Από Άλλα Σχολεία

Αναγνώστες

Επισκέψεις

web counter

Πρόγνωση Καιρού

Vladstudio