Ώρα για ... διάλειμμα

Το ιστολόγιο των μαθητών της Στ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης (2009 - 2010).

Επάνιελ Μπρετόν


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το Επανιέλ Μπρετόν ανήκει στα σκυλιά μεσαίου μεγέθους, έχει ύψος που κυμαίνεται από 46 μέχρι 52 εκ. και βάρος από 13 μέχρι 15 κιλά. Το κεφάλι είναι αρκετά φαρδύ, η μουσούδα λίγο μυτερή με σκούρα ρουθούνια. Τα μάτια είναι σκουρόχρωμα με ζωηρή έκφραση. Τα αυτιά βρίσκονται ψηλά, είναι κοντά με στρογγυλεμένες άκρες και καλυμμένα με κυματιστό τρίχωμα. Ο λαιμός είναι στεγνός, μυώδης, μεσαίου μήκους. Η ουρά μπορεί να είναι κομμένη. Το τρίχωμα είναι λεπτό, μαλακό και ελαφρά κυματιστό. Το βασικό χρώμα είναι το λευκό με σημάδια ή πορτοκαλί ή καφέ ή μαύρα, ακόμη μπορεί να είναι τρίχρωμο λευκό, μαύρο και πορτοκαλί ή λευκό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Είναι τρυφερό σκυλί που δένεται πολύ με τον ιδιοκτήτη, είναι ευγενικό και ιδιαίτερα φιλικό με τα παιδιά. Διαθέτει πολύ ενεργητικότητα, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η καθημερινή βόλτα και η μέτρια άσκηση. Μπορεί να κοιμηθεί εκτός σπιτιού και μπορεί να προσαρμοστεί στην ζωή σε διαμέρισμα. Έχει ανάγκη μέτριας ποσότητας τροφής. Το τρίχωμά του θέλει βούρτσισμα και περιποίηση.

Από Γιάννης Μ.

1 σχόλια:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 23 Μαρτίου 2009 - 6:34 μ.μ.  

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Για Μας

Η φωτογραφία μου
Είμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες της Έκτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Μαζί με τους δασκάλους μας φτιάξαμε αυτό το ιστολόγιο για να μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με παιδιά από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα κείμενα, εικόνες, βίντεο κτλ.

Αναζήτηση

Αρχείο

Φίλοι Από Άλλα Σχολεία

Αναγνώστες

Επισκέψεις

web counter

Πρόγνωση Καιρού

Vladstudio